19 de novembre del 2010

Jornada TDAH 2010

Hola,
Us donem aquesta informació per si és del vostre interès:

Estimats amics i amigues:

Tal i com ja us varem informar en dates passades, el proper 18 de desembre es celebrarà a l'Hospital del Mar (Barcelona)la II Jornada TDAH Catalunya sota el títol TDAH, de la Ciència al dia a dia.

La Jornada està adreçada principalment a professionals del món de la sanitat (psiquiatres, neuròlegs, metges de família, pediatres, farmacèutics ...), a professionals de l'àmbit educatiu i de la psicologia clínica (docents, psicòlegs, pedagogs, assistents socials, i personal de CDIAP's, EAP's, CSMIJ's i Serveis Socials, escoles especials, inserció laboral ...), a professionals de Justícia i dels Cossos de Seguretat, a afectats i a famílies d'afectats i, en general, a totes aquelles persones sensibilitzades respecte al TDAH o que vulguin informar-se o formar-se respecte al trastorn.

Des de l'Associació TDAH Catalunya afrontem la Jornada d'aquest any amb il·lusió, esperança, i sobre tot, amb la idea de continuïtat en la tasca en la que un dia, ara fa cinc anys, ens varem comprometre socialment.

Per a major informació sobre la Jornada , visiteu la pàgina web http://www.tdah2010.com/, també agrairem féu la màxima difusió entre el col·lectiu al que pertanyeu per aconseguir la màxima assistència i contribuir a que aquesta II Jornada sigui un èxit.

Us recomanem fer la inscripció abans del dia 30 de novembre per poder acollir-vos a la quota reduïda i us adjuntem el programa preliminar de la Jornada.

Us esperem a la II Jornada de TDAH Catalunya

Elena O'Callaghan i Duch
Presidenta de TDAH Catalunya
Telèfon d'informació: 932 212 955
E-mail: tdah2010@mondial-congress.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada