19 de novembre del 2010

El blog de l'AMPA

Bon dia a tothom,

Avui obrim el blog de l'AMPA de l'Escola Maristes Igualada.

Quin és l'objectiu del blog? Un dels temes que hem observat en els darrers temps és que la comunicació entre els pares de l'Escola és força deficient i un dels objectius és millorar-la. La forma més ràpida de millorar la comunicació és utilitzar les noves tecnologies existents i ens sembla que la creació d'un blog era la forma més senzilla de fer-ho.

Què farem en el blog? El blog serà l'espai on anirem informant de tots aquells temes que afecten als pares i mares de l'Escola. Així informarem de les activitats de l'Escola, de l'AMPA, però també de les reunions de les vocalies, informarem de què s'ha parlat en les diferents reunions on hi intervé l'AMPA (Reunions de l'AMPA, Consell Escolar, Vocalies, etc). Publicarem les informacions que ens arriben de l'Escola Cristiana, de la FaPaC (La federació d'associacions de pares de Catalunya), així com totes les notícies que ens semblin d'interès de comunicar-vos. 

Us animem a participar i a enviar-nos cualsevol pregunta o tema que us preocupi a través del blog o a través del correu electrònic de l'AMPA ampa.maristes.igualada@gmail.com.

AMPA Maristes Igualada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada