23 de febrer del 2011

Setmana blanca i varis

Bona tarda,

L'Escola posa en marxa les activitats de la setmana blanca, a totes les famílies que s'hagin inscrit demà se us farà arribar les activitats que es realitzaran.

Encara que hi hagi aquest període de vacances no s'acaba el trimestre i no es donaran els informes fins més endavant.

Recordeu que la Llar resta oberta i l'administració també.

Preinscripció: recordeu que demà passat finalitza el període de preinscripció.

13 de febrer del 2011

Jornada de Portes Obertes i Preinscripció

Bona tarda,
Avui ha estat la Jornada de Portes Obertes amb una bona participació de famílies interessa des per la nostra escola. Esperem que els hi hagi agradat.
L'AMPA ha ofert un petit esmorzar per tots aquells que han volgut, famílies, mestres i pares que han passat pel col·legi.
Gràcies a tothom.
Recordeu que demà comença la preinscripció fins el divendres dia 25 de febrer.

10 de febrer del 2011

Criteris per la prematrícula

Bona tarda,
Suposo que tothom ja se n'ha assabentat però us posem aquí dades sobre la preinscripció i el nou criteri que s'ha implantat  en cas d'empat a punts, escrit que ens ve de la Federació d'AMPA d'Escoles Cristianes:
Preinscripció 2011-2012
El departament d’Ensenyament ha anunciat les dates de preinscripció per al proper curs 2011-2012: seran del 14 al 25 de febrer per al 2n. cicle d’educació infantil, primària i ESO.
El 15 de març es faran públiques als centres les llistes baremades i es podran presentar reclamacions durant els tres dies següents. Més tard, el 23 de març, es faran públiques les llistes baremades definitives i el 2 de maig es coneixeran les llistes de l’alumnat admès. La matrícula, finalment, serà del 6 al 10 de juny.
Criteri complementari
És un primer pas positiu que ens agradaria veure ampliat amb altres criteris i que esperem que, quan es pugui revisar el Decret, es contempli.
També s’ha anunciat una important novetat en relació als criteris complementaris per resoldre les situacions d’empat: s’ha aprovat un nou criteri pel qual s’atorgaran 5 punts a l’alumnat que hagi tingut el pare, la mare, els tutors o germans escolaritzats en el centre en nivells actualment declarats gratuïts.

1 de febrer del 2011

Carnestoltes 2011

Ja ha arribat Carnestoltes, tothom qui vulgui pot participar. Apunteu-vos i participem de la rua!!