10 de febrer del 2011

Criteris per la prematrícula

Bona tarda,
Suposo que tothom ja se n'ha assabentat però us posem aquí dades sobre la preinscripció i el nou criteri que s'ha implantat  en cas d'empat a punts, escrit que ens ve de la Federació d'AMPA d'Escoles Cristianes:
Preinscripció 2011-2012
El departament d’Ensenyament ha anunciat les dates de preinscripció per al proper curs 2011-2012: seran del 14 al 25 de febrer per al 2n. cicle d’educació infantil, primària i ESO.
El 15 de març es faran públiques als centres les llistes baremades i es podran presentar reclamacions durant els tres dies següents. Més tard, el 23 de març, es faran públiques les llistes baremades definitives i el 2 de maig es coneixeran les llistes de l’alumnat admès. La matrícula, finalment, serà del 6 al 10 de juny.
Criteri complementari
És un primer pas positiu que ens agradaria veure ampliat amb altres criteris i que esperem que, quan es pugui revisar el Decret, es contempli.
També s’ha anunciat una important novetat en relació als criteris complementaris per resoldre les situacions d’empat: s’ha aprovat un nou criteri pel qual s’atorgaran 5 punts a l’alumnat que hagi tingut el pare, la mare, els tutors o germans escolaritzats en el centre en nivells actualment declarats gratuïts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada