26 de novembre del 2011

Jornada: El suport mutu com a estratègia d’empoderament

El suport mutu com a estratègia d’empoderament
Jornada Tècnica de la Fundació ECOM iel Pla d’Inclusió de l’Ajuntament d’Igualada


Data i Hora Inici: 02/12/2011 09:30
Població: Igualada
Lloc: Espai Cívic Centre

Temàtica:Inclusió Social
Perfil:General

El suport mutu com a estratègia d’empoderament. Jornada Tècnica de la Fundació ECOM i el Pla d’Inclusió de l’Ajuntament d’Igualada

Davant una situació de baixa activitat econòmica i pèrdua d'ingressos familiars, i mentre a nivell econòmic i polític es busquen mesures per pal·liar l'atur, el suport mutu entre grups d'iguals despunta com una estratègia de supervivència econòmica i augment del benestar psicològic i de l'autoestima, que els i les professionals de l'acció directa no poden deixar de valorar.
L’objectiu d’aquesta jornada és oferir un espai de reflexió sobre el suport mutu com una bona estratègia de creixement personal i una eina pels tècnics i tècniques que dia a dia intervenim amb usuaris i usuàries en situació de vulnerabilitat.
Comptarem amb la presència d’una especialista de la Fundació Ecom que ens parlarà dels GRUPS D’AJUDA MÚTUA i de representants del BANC DEL TEMPS d’IGUALADA, projecte que properament es posarà en marxa a la ciutat.

Es prega confirmació d'assistència abans del 30 de novembre omplint el següent formulari. També podeu enviar un correu electrònic a silanoia@ecom.cat o bé trucar al telèfon 93 803 38 67. Podeu fer extensiva aquesta informació a totes les persones que creieu que pot ser del seu interès.
Posteriorment a la Jornada us farem arribar el certificat d’assistència per correu electrònic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada