28 de novembre del 2011

Pessebre 2011

Aquest diumenge dia 4 de desembre pel matí, es prepararà el pessebre, a partir de les 10:00 ens trobarem a l'Escola . Qui vulgui venir a ajudar-nos podeu venir directament. Si us voleu quedar a dinar envieu-nos un mail (ampa.maristes.igualada@gmail.com)

26 de novembre del 2011

Cross Escolar dels Maristes

Hola,
Aquest any organitzem un cross escolar, concretament serà el dia 26 de febrer. Tothom qui vulgui col·laborar es pot posar en contacte amb en Pere Morcillo escrivint a (ampa.maristes.igualada@gmail.com). Tenim prevista una reunió el proper 15 de desembre a les 20:30 per començar a preparar el cross.

Reunió Junta de l'AMPA

Aquest dijous dia 1 de desembre a les 21:15 reunió de la Junta de l'AMPA.
Recordeu que està oberta a tothom.

Jornada: El suport mutu com a estratègia d’empoderament

El suport mutu com a estratègia d’empoderament
Jornada Tècnica de la Fundació ECOM iel Pla d’Inclusió de l’Ajuntament d’Igualada


Data i Hora Inici: 02/12/2011 09:30
Població: Igualada
Lloc: Espai Cívic Centre

Temàtica:Inclusió Social
Perfil:General

El suport mutu com a estratègia d’empoderament. Jornada Tècnica de la Fundació ECOM i el Pla d’Inclusió de l’Ajuntament d’Igualada

Davant una situació de baixa activitat econòmica i pèrdua d'ingressos familiars, i mentre a nivell econòmic i polític es busquen mesures per pal·liar l'atur, el suport mutu entre grups d'iguals despunta com una estratègia de supervivència econòmica i augment del benestar psicològic i de l'autoestima, que els i les professionals de l'acció directa no poden deixar de valorar.
L’objectiu d’aquesta jornada és oferir un espai de reflexió sobre el suport mutu com una bona estratègia de creixement personal i una eina pels tècnics i tècniques que dia a dia intervenim amb usuaris i usuàries en situació de vulnerabilitat.
Comptarem amb la presència d’una especialista de la Fundació Ecom que ens parlarà dels GRUPS D’AJUDA MÚTUA i de representants del BANC DEL TEMPS d’IGUALADA, projecte que properament es posarà en marxa a la ciutat.

Es prega confirmació d'assistència abans del 30 de novembre omplint el següent formulari. També podeu enviar un correu electrònic a silanoia@ecom.cat o bé trucar al telèfon 93 803 38 67. Podeu fer extensiva aquesta informació a totes les persones que creieu que pot ser del seu interès.
Posteriorment a la Jornada us farem arribar el certificat d’assistència per correu electrònic.