25 de març del 2011

Sortida AMPA Primavera

Bona tarda,
El proper cap de setmana del 7 i 8 de maig s'està organitzant la sortida de l'AMPA de primavera.
Quasi segur que serà a l'alberg de Coma-ruga.

Reserveu-vos el cap de setmana!!
Properament ampliarem la informació.

2 de març del 2011

Activitats a la biblioteca

Bon dia,
La biblioteca ens informa de les activitats del proper mes de març

http://igualada.cat/cat/Igualada-per-Temes/Biblioteca-Central-Igualada/Activitats

Festival de 4t ESO

BON VOYAGE À PARIS

El passat divendres 18 de febrer, els alumnes de 4t d’ESO de l’escola Maristes van organitzar un festival (anomenat Bon Voyage à Paris) per recollir diners de cara al viatge de final d’etapa a París, que es durà a terme al mes d’abril.

Aquests nois i noies van convidar diversos artistes a actuar en el seu espectacle i, a més, ells també es van preparar algunes actuacions que van ser molt aplaudides entre el públic incondicional i entregat.

Per començar cal dir que aquests nois i noies van organitzar l’acte d’una manera responsable i eficaç, ja que en tot  moment tothom va tenir clar quin lloc havia d’ocupar i quina era la seva tasca concreta. Per aquesta raó, el claustre de professors del centre veiem en aquest esdeveniment una oportunitat d’aprenentatge de l’autonomia, el treball i l’esforç col·lectiu.

També és de destacar la gratuïtat de totes aquelles formacions que van participar en l’acte desinteressadament, simplement per ajudar aquests nois i noies. Volem agrair-los de tot cor la seva presència en el festival (Núria Ubia i Joan Ubia, el grup de Bike Trial, l’Aula de Cultura Física, Protons, Electric Danger i Surfing Birds).

Per altra banda no voldríem desmerèixer les intervencions dels mateixos alumnes de l’escola, ja que la majoria d’aquests van preparar-se dos balls molt aconseguits, la Marta Tormo i la Berta Carles van interpretar d’una manera molt reeixida una cançó de solista amb acompanyament de piano, l’Ainhoa   Esteller va tenir la valentia de cantar sola deixant el públic amb la boca oberta, i els dos grups de quart van interpretar tres cançons (aquí es va comptar amb la incondicionalitat de les mares i els pares a l’hora de rebre els aplaudiments, tot s’ha de dir).

Per últim, només ens queda agrair la col·laboració del Josep Costa amb els decorats, el Germà Xavi Gual, per cuidar-se de l’equip de so i a l’equip directiu pel seu suport en aquest tipus d’actes. També agrair als alumnes de 4t d’ESO la seva actitud positiva a l’hora d’arromangar-se per treballar. Esperem que aquest viatge tan esperat a París vagi tan bé com aquest festival.

Equip de tutors de quart d’ESO de Maristes Igualada