30 de novembre del 2010

Pessebre 2010

Comença la celebració del NADAL.

El passat diumenge 28 de novembre un grup de mares, pares, nenes i nens vam preparar el pessebre que podeu trobar a l'Escola. Aquesta és una de les activitats que organitza l'AMPA cada any i que està oberta a tots aquells qui vulgueu participar.

Des d'aquestes línees l'AMPA dóna les gràcies a tots els que van col·laborar.

L'Escola als mitjans

Bon dia,
El diari digital anoiadiari.cat publica notícies de les escoles de la comarca. Aquí teniu l'enllaç on podreu trobar notícies de la nostra Escola:
http://www.anoiadiari.cat/noticia/8910/activitat-escolar-de-la-setmana-26-novembre

19 de novembre del 2010

Jornada TDAH 2010

Hola,
Us donem aquesta informació per si és del vostre interès:

Estimats amics i amigues:

Tal i com ja us varem informar en dates passades, el proper 18 de desembre es celebrarà a l'Hospital del Mar (Barcelona)la II Jornada TDAH Catalunya sota el títol TDAH, de la Ciència al dia a dia.

La Jornada està adreçada principalment a professionals del món de la sanitat (psiquiatres, neuròlegs, metges de família, pediatres, farmacèutics ...), a professionals de l'àmbit educatiu i de la psicologia clínica (docents, psicòlegs, pedagogs, assistents socials, i personal de CDIAP's, EAP's, CSMIJ's i Serveis Socials, escoles especials, inserció laboral ...), a professionals de Justícia i dels Cossos de Seguretat, a afectats i a famílies d'afectats i, en general, a totes aquelles persones sensibilitzades respecte al TDAH o que vulguin informar-se o formar-se respecte al trastorn.

Des de l'Associació TDAH Catalunya afrontem la Jornada d'aquest any amb il·lusió, esperança, i sobre tot, amb la idea de continuïtat en la tasca en la que un dia, ara fa cinc anys, ens varem comprometre socialment.

Per a major informació sobre la Jornada , visiteu la pàgina web http://www.tdah2010.com/, també agrairem féu la màxima difusió entre el col·lectiu al que pertanyeu per aconseguir la màxima assistència i contribuir a que aquesta II Jornada sigui un èxit.

Us recomanem fer la inscripció abans del dia 30 de novembre per poder acollir-vos a la quota reduïda i us adjuntem el programa preliminar de la Jornada.

Us esperem a la II Jornada de TDAH Catalunya

Elena O'Callaghan i Duch
Presidenta de TDAH Catalunya
Telèfon d'informació: 932 212 955
E-mail: tdah2010@mondial-congress.com

El blog de l'AMPA

Bon dia a tothom,

Avui obrim el blog de l'AMPA de l'Escola Maristes Igualada.

Quin és l'objectiu del blog? Un dels temes que hem observat en els darrers temps és que la comunicació entre els pares de l'Escola és força deficient i un dels objectius és millorar-la. La forma més ràpida de millorar la comunicació és utilitzar les noves tecnologies existents i ens sembla que la creació d'un blog era la forma més senzilla de fer-ho.

Què farem en el blog? El blog serà l'espai on anirem informant de tots aquells temes que afecten als pares i mares de l'Escola. Així informarem de les activitats de l'Escola, de l'AMPA, però també de les reunions de les vocalies, informarem de què s'ha parlat en les diferents reunions on hi intervé l'AMPA (Reunions de l'AMPA, Consell Escolar, Vocalies, etc). Publicarem les informacions que ens arriben de l'Escola Cristiana, de la FaPaC (La federació d'associacions de pares de Catalunya), així com totes les notícies que ens semblin d'interès de comunicar-vos. 

Us animem a participar i a enviar-nos cualsevol pregunta o tema que us preocupi a través del blog o a través del correu electrònic de l'AMPA ampa.maristes.igualada@gmail.com.

AMPA Maristes Igualada